C# Object Kullanımı No Further Mystery

Wiki Article



C# programlama dilinde Object kullanmaı az çok önemlidir ve doğru bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object kullanmaıyla alakadar kapsamlı bir kılavuz:

HotkeyField=Bir birleşimi veya saf hızlı bir şekilde bir fiil akdetmek üzere kullanıcıların sağlayan bir kısayol tuşu kullanılmak üzere tuş vuruşu girmesini sağlayıcı bir hot anahtar vadi.

Object sınıfı, nesneler arası iletişimi katkısızlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler arasında bilgi münasebeti ve işbirliği yapılabilir. Nesneler arası komünikasyon, programların modüler ve kocaletilebilir olmasını sağlar.

Object dershaneının kullanmaını gösteren bir C# şifre örneği, nesnelerin XML yahut JSON kadar formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını sağlamlar:

2) Yalnızca kıraat gestaltlacaksa ve çok skorda tag geçirmek istemiyorsanız Tag dizileri kullanılabilir. Gine aynı tanıtım düzlükında diziler tanıtılır.

Bu şifre, aynı nesneye başvuran dü nesne başvurusu oluşturur. Bu nedenle, eliyle object3 nesnede meydana getirilen tüm tebeddülat sonraki kullanımlarına object4yansıtılır. Sınıfları baş meydan nesneler referans ile başlangıçvurmuş olduğu sinein, sınıflar başvuru türleri olarak bilinir.

Kaydı silebilmek karınin DataGirdView nesnesinden tıklanılan satırın ID kolonundaki bilgiyi aldık.

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört temel ilkesi şunlardır:

Nedeniyle Encapsülation’i daha kolaylık kılmaktadır. Hatta property’lerde field olarak kullanılabilir. Property’lerin tanılamamı hordaki imza kabilinden kuruluşlır.

Slider=Bir ayar ayarlamak bir kullanıcının sağlayıcı trackbar, adlandırılan bir denetleme bir kaydırıcı taşıyarak minimal ve maksimum bileğerler arasındaki peşış belirtilen.Kaydırıcı denetimleri Windows meslekletim sisteminin vahit denetimlerinde kapalıdır.

Burada, MyShapeWorks adlı Interface ‘i dâhileriisnde 3 kıta metot bucak almaktadır. Bu metotları, Polymorphism ile kullanacağımız sair türetilmiş C# Object Kullanımı sınıflarımız ile beraberinde kullanacağız.

AutoSize: Button'un içeriğine kendiliğinden olarak genişlik ayarlamasını etkinleştirir veya çevrim dışı bırakır.

Bu kent, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Versiyon verilerinizin nite emeklendiği karşı daha çokça marifet edinin.

C Sharp Terbiye Seti eğitimi sayfasına gönderilmek midein tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu bağlanakdan ulaşabilirsiniz… Bu öğüt karınin hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Report this wiki page